Haar met hoge porositeit

Mijn nicht heeft haar erg nodig, je kunt haar dagenlang strelen en haar ook oppoetsen. Ze is zo betrokken dat ze, om haar er mooi uit te laten zien, een vlecht een dozijn keer kan doen, soms haaraccessoires toevoegt of knijpt. Hij vindt schoolspelletjes leuk en kookt het meest voor hen. Haar nieuwe creatie van de Queen of Screams was echter leuk en vereiste een perfecte kapsel en kleding. Bij contact, mijn moeder verstrikt haar verschillende vlechten met bogen gemonteerd in hen. Later zei dit charmante meisje nee, nee en nogmaals niet. Ik zal er leuker uitzien in beheerd haar ... dus het begon. Vijfenveertig minuten management, ook hun planning. Ze zag er prachtig uit als een grote koningin. Maar toen het bij de prinsessen was, veranderde ze snel genoeg van gedachten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat aan het begin van de voorbereiding van de voorstelling meer dan twee uur verstreken zijn. Onverwacht ... volledig het concept veranderd, en in haar toespraak klonk het bijna meer als "nieeee, ik vind het niet leuk, omdat ik me de koningin niet herinner, wat haar eigenwijze meid is". Ze eiste een nieuw kapsel, haar haar gesneden in een deel van een gevulde coca. Omdat, zoals ik eerder schreef, we al een overgang hebben in het verzorgen van haar haar, dan is de laatste volledig snel goed gegaan. Haar moeder, aan mijn eigen kant, ik was alle anderen binnen een paar minuten.

Hier kunnen we haarspelden vinden