Haar modellering yt

Mijn nicht heeft veel fel begaafd met haar, je kunt haar urenlang aaien en haar opfrissen. Tegelijkertijd is ze op de juiste manier betrokken, dat als ze een perfecte look nodig heeft, ze vijf keer een vlecht kan corrigeren, haar altijd kan strikken of er last van kan krijgen. De meest geliefde schoolshows en creatie voor hen. Haar laatste creatie van de Ghost Queen was aanwezig en origineel en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. In het begin heeft mijn moeder haar verstrengeld met een paar vlechten met linten erin. Toen zei die mooie elfjarige nee, nee en niet nog een keer. Eigenlijk zal ik naar beheerd haar kijken ... en het begon. Tijd van management in aanvulling op hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een goede prinses. Pas toen de gasten met de prinsessen snel van gedachten veranderden. Niet in aanmerking genomen dat aan het begin van de show ongeveer twee uur zijn verstreken. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, en in haar toespraak was het niet veel meer dan dat "nieeee, ik vind het niet leuk, want ik herinner me geen aristocraten, die ver weg zijn van haar ondergeschikte". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, met gestapeld haar in de wezens van een gevulde coca. Omdat, zoals ze eerder zei, we nu een overgang hebben naar het regelen van haar haar, dus alles ging bijzonder goed. Haar moeder, van de ene kant van mij, van de volgende en in twintig minuten was klaar.

Zie het aanbod van haarspelden